Bokningsvillkor

När vi är överens om vilka datum du önskar hyra så skickar jag dig ett bokningsformulär. Till bokningsformuläret behöver jag kompletta person- och kontaktuppgifter till den som bokar, samt passnummer. Bokningsformuläret skall du läsa igenom och signera, scanna/fota och sända tillbaka inom 2 dagar, samt överföra ca 25% (reservationsbeloppet) av totalpriset.
– Senast 45 dagar innan ankomst överför du återstående 75%.
För högsäsong juni-september senast 60 dagar innan ankomst.
– El ingår med max 100€ per månad vid månadsuthyrning.
– Depositionsavgift 300€ är obligatorisk och tas med kontant eller Swishas, deposition återfås vid utcheckning när lägenheten avlämnas i samma skick som när hyresperioden påbörjades.

Vid eventuellt behov av att avboka lägenheten gäller följande:
75 % av hyresbeloppet minus reservationsbeloppet, återbetalas vid avbokning 35 dagar innan ankomst
50 % av hyresbeloppet minus reservationsbeloppet, återbetalas vid avbokning 28 dagar innan ankomst
25 % av hyresbeloppet minus reservationsbeloppet, återbetalas vid avbokning 21 dagar innan ankomst
0 % av totala hyresbeloppet återbetalas vid avbokning senare än 14 dagar innan ankomst.

Om avbokning skulle ske senare än 14 dagar innan ankomst på grund av t.ex. sjukdom/olycka skall detta kunna styrkas med ett sjukdomsintyg utfärdat av legitimerad läkare. Om ett sådant intyg uppvisas återbetalas 50% av hyresbeloppet minus reservationsbeloppet.

För att få boka sig för denna lägenheten är det en åldersgräns på 25 år. Hyresgästen har tillträde till lägenheten ankomstdagen från kl 16:00 och ska lämna lägenheten senast kl 10:00 avresedagen, om inget annat är bestämt. Enligt ny lag i Spanien från juni 2016 så måste alla hyresgäster över 16 år signera ett inchecknings-dokument vid ankomst.

Varmt välkomna!

* Tyvärr passar inte denna takvåningen för barn, inomhusrökare eller större husdjur.