SÅLD! Nyrenoverad takvåning med 3 sovrum i centrala Málaga.

Välkommen till en helt nyrenoverad lägenhet i Skandinavisk stil med mycket hög kvalité. Högst upp i huset belägen på 11 våningen så är det inget för de höjdrädda. Två hissar transporterar en säkert upp och ner. Snygg entré med postfack, spegel och ramp.

Takvåningen är 121 kvm inkl balkongen. Bestående av 3 sovrum, 2 badrum, kök/vardagsrum/matplats i öppen planlösning. balkong. Lägenheten går i vitt med slitstarkt laminatgolv av imitation grå parkett. Genomgående är också vita trädörrar med tyst magnet-stängning. Fönster med dubbelglas för isolering och kyla/värme/ljud. Det extra stora insatta fönstret i matsalen gör att du får en panoramavy från två ställen och ser hamnen när du står i köket.

Två badrum med vattenfallsdusch och tysta toalettlock. Ventilation med extra tysta fläktar. Till det stora sovrummet och badrummet är det skjutdörrar för att spara plats. Stora speglar och ledlampor i taken som lyser upp badrummen på behagligt sätt. I det stora badrummet ensuite så är det dubbla handfat samt en kaklad sittbänk i duschen.

Från balkongen ser du från norr till söder: Tågstationen Maria Zambrano, köpcentret Larios, Posthuset, Katedralen, utsiktshjulet Málaga Eye, bergen, havet och hamnen med sin fyr.

Allt du behöver finns inom 400 m såsom kommunal fri parkering, strand, hav, parker, köpcenter, buss/tågstation, apotek, bageri, vin/matbutik, läkare, gym, spa, padelbana, parkeringsgarage, restauranger, kaféer och allt som centrala Málaga har att erbjuda.

Sovrum 1
med fönster åt norr och köpcentret Larios. Fönster i dubbelglas och tyst skjutdörr med lås. Detta sovrum har ett badrum en-suite och däremellan en klädkammare likt en ”walktrough-closet” förberett för garderober med belysning. God plats för dubbelsäng och varsitt nattduksbord. Förberett för både TV och internet.

Badrum 1 en-suite
Halvkaklat badrum med vattenfalls-dusch och duschbänk. Dubbla handfat och stor spegel med led-belysning. Toalettstolen har tyst stängning ”soft close”. Sänkt tak med led-belysning.

Sovrum 2
med fönster åt väst och hela Málaga stad med bergen i horisonten. Fönster i dubbelglas och dörr med tyst magnetstängning. God plats för dubbelsäng och varsitt nattduksbord. Förberett för både TV, internet samt garderob med belysning.

Badrum 2
Halvkaklat badrum med vattenfalls-dusch. Enkelt handfat och spegel med led-belysning. Toalettstolen har tyst stängning ”soft close”. Sänkt tak med led-belysning.

Sovrum 3
med fönster åt inre luftgård. Fönster i dubbelglas och dörr med tyst magnetstängning. God plats för dubbelsäng och varsitt nattduksbord. Förberett för både TV, internet samt garderob med belysning.

Hall
Rymlig entré-hall med direkt anslutning till tvättstuga och förråd, förberett för att sätta in en låsbar dörr för privata tillhörigheter. Sänkt tak med led-belysning genom hela entrén och hallen fram till den öppna planlösningen. I tvättstugan finns tvättmaskin och en varmvayyensberedare på 150 liter.

Vardagsrum
med panorama-fönster utan ram i mitten. Med mycket havsutsikt som ger en frisk fläkt när de båda öppnas samtidigt inåt, i. Extra bred balkongdörr åt väst. TV-uttag och kontakter på tre olika ställen för en möblering som passar just dig.

Kök
med panorama-utsikt. Med de två extra stora glaspartierna i detta rum får hela lägenheten rejält med ljusinsläpp. Och åt väst bjuds på en utsikt sällan skådat från 10:e våningen. Bänkskivorna är i grå granitsten. Skåpen är vita högblanka med integrerade handtag samt tyst stängning. Spishäll med 4 plattor. Ugn i arbetshöjd med mikrovågsugn ovanpå. Diskmaskin 60 cm. Tvådelad kyl och frys.

Hörn-Balkong
med samma härliga utsikter. ca 6 kvadratmeter terrass med utsikt mot tre väderstreck. Från balkongen ser du från norr till söder; Köpcentret Larios, gamla Posthuset, Katedralen, utsiktshjulet Málaga Eye, borgen Gibralfaro, bergen, havet och hamnen med sin fyr. Morgonsol att vakna till året om. Plats för att sola/äta för 4 personer som ej har höjdskräck. Ingen insyn då vi är på 11:e våning och ingen granne på samma höjd i närheten.

Övrigt
Byggår 1974
121 m2 byggyta
11:e våning med två hissar.
Fiber är installerat till fastigheten, eget abonnemang krävs.
Möjlighet till mycket goda intäkter om du önskar hyra ut lägenheten.
Fastigheten består av 40 lägenheter, 10 kontor och  2 lokaler.

Välkommen på visning!

I samarbete med VIP Homes

Lägenheten har totalrenoverats i samarbete med VIP Homes och här kan du se före och efter videos på Youtube:

Video på lägenhet FÖRE renovering

Video på lägenhet EFTER renovering