Erfarenhet

Sebastian grundade Nerja Bostad i augusti 2016 och arbetar hittills i Nerja & Málaga. Bolagets affärsidé är att Förvärva, Förädla & Förmedla.

Utbildad på Försäljningsakademien i Göteborg, Sverige. Han har haft förmånen att arbeta i branscher med inriktning service, försäljning, marknadsföring, administration och fastigheter. Detta inom etablerade bolag i Sverige såsom Hi3G, Eniro, STS Education, Fastighets AB Balder. I Spanien för Southern European Hotels och Fastighetsbyrån Nerja. Han pratar svenska, engelska och spanska.

Samhällsansvar - CSR

Socialt ansvar och engagemang är en viktig del för Nerja Bostad. Fokus ligger främst på att hjälpa barn i tredje världen, det ligger varmt om hjärtat för att han själv är adopterad från Bombay, Indien. Nerja Bostad har valt att årligen donera till organisationen SOS Barnbyar. Sebastian tror att nyckeln till ett lyckat samhällsansvar börjar med det personliga engagemanget. Läs mer om SOS-Barnbyar nedan.

www.sos-barnbyar.se

Nerja Padel

Sebastian driver också Nerja Padel www.nerjapadel.se. Nerja Padel vänder sig till er som vill lära sig spela padel från grunden eller förbättra era redan befintliga kunskaper i sporten. Han har spelat i tre år och avancerat från nybörjare till att spela på samma nivå som Nerjas bästa spelare, detta genom ca 8-10 timmars träning per vecka. Han har en stor passion för sporten och ser fram emot att lära fler att ha roligt på banan.

Vill du börja spela Padel, eller helt enkelt bara bli bättre?

Kontakta Sebastian för lektioner i Nerja.

Se video här: