I Sverige har Sebastian alltid arbetat inom försäljning, service och marknadsföring hos större bolag som Eniro, Tre, STS, Fritidsresor samt Fastighets AB Balder m.fl. Första gången han besökte Nerja var år 1996. 2014 flyttade han till Spanien för tredje gången under sitt liv, denna gång för att arbeta hos Fastighetsbyrån samt njuta av Nerjas idyll.


Efter mycket bra försäljningsresultat, goda kunskaper samt stort nätverk inom branschen tog han en paus och genomförde en fyra månaders yoga/välgörenhets-resa till Bali. Där bestämde han sig för att återvända till Nerja och starta eget inom branschen, framförallt genom att förvärva, förädla och förmedla bostäder.

2016 startade han Nerja Bostad och är nu inne på sitt tredje lyckade projekt som är "Penthouse Gloria".

2018 startade han Nerja Padel Klubb, och är padel-instruktör.

Läs mer på nerjapadel.se

Sebastian Lochan Arvidson

CSR - Samhällsansvar - stödjer barnhem i Indien

Sebastian tror att nyckeln till ett lyckat samhällsansvar börjar med det personliga engagemanget och har valt att stödja barnhemmet Annai Home for Children, som sponsor och fadder. Det ligger varmt om hjärtat för att Sebastian själv är född på ett liknande barnhem i Indien. Sebastians adoption genomfördes med hjälp av den ideella organisationen Barnen Framför Allt och det är dem som med sin fadderverksamhet också stödjer detta barnhem, som i sin tur drivs av stiftelsen People Service Trust, med pastor Father Francis Jeybathi som grundare och skyddsängel.

Läs mer på stiftelsens egna hemsida: http://annaihomeforchildren.com/

Här nedan följer några bilder på barnen som Sebastian har tagit på sitt besök på barnhemmet:

Sebastian har i januari 2019 varit och besökt barnhemmet och träffat de 270 flickorna mellan ålder 8-18 som bor där. De har inga sängar utan sover direkt på betong-golvet med filtar i öppna sovsalar, ca 40 st i varje sal. Alla tvättar sina egna kläder själva, utomhus för hand. De får tre mål mat per dag och all övrig tid läggs till att studera, i skolan samt läxor, vilket de är så extremt tacksamma för att kunna göra. De drömmer om att bli ingenjörer, sjuksköterskor och lärare. Varför det endast är flickor är pga av den kultur och regler som Indien har för att få driva ett barnhem, dvs pojkar och flickor på separata barnhem. Allting är godkänt av staten och varje månad sker kontroller på plats. På Annai Home är flickorna glada och trygga då de erbjuds mat och utbildning, men allting är bekostat via privata donationer från sponsorer och faddrar. Läs mer i nedan rapporter.


Vill du också bidra till att ytterligare en flicka får sin utbildning och kan säkra sin framtid. Det räcker med 150 sek/månad och du sponsrar en flickas utbildning via den trygga organisationen Barnen Framför Allt, med kontor i Kungsbacka utanför Göteborg.

Bli fadder här: www.bfa.se/bistand-och-fadder/fadderskap/

Läs mer om Annai Home for Children här på BFA:s hemsida:

www.bfa.se/bistand-och-fadder/fadderskap/fadderverksamhet/

Samt i deras pdf rapporter nedan som beskriver mer om barnen och barnnhemmet Annai Home.