Sebastian Arvidson

Ägare

I Sverige har Sebastian alltid arbetat inom försäljning, service och marknadsföring hos större bolag som Eniro, Tre, STS, Fritidsresor samt Fastighets AB Balder m.fl. 2014 flyttade han till Spanien för tredje gången i sitt liv efter studenten, denna gång för att arbeta med Fastighetsbyrån i Nerja.


Efter mycket bra försäljningsresultat, goda kunskaper samt stort nätverk inom branschen tog han en paus och genomförde en fyra månaders yoga/välgörenhets-resa till Bali. Där bestämde han sig för att återvända till Nerja och starta eget inom branschen, framförallt genom att förvärva, förädla och förmedla bostäder.

2016 startade han Nerja Bostad och är nu inne på sitt fjärde lyckade projekt som heter Penthouse Gloria.

Samhällsansvar - stödjer barnhem i Indien

Socialt ansvar och engagemang är en viktig del för Nerja Bostad. Fokus ligger främst på att hjälpa föräldralösa barn i Indien, det ligger varmt om hjärtat för att Sebastian själv är adopterad från Bombay, Indien. Därför har Nerja Bostad valt att via organisationen Barnen Framför Allt sponsra

barnhemmet Annai Home for Children i Tamil Nadu, som drivs av katolska pastorn Father Francis Jeybathi via en stiftelse.


Här nedan följer några bilder på barnen som Sebastian själv har tagit på sitt besök på barnhemmet:

Sebastian har själv varit på och besökt barnhemmet och träffat de 270 flickorna mellan ålder 8-18 som lever på barnhemmet. Varför det endast är flickor är pga av den kultur och regler som Indien har för att få driva ett barnhem. Allting är noga och varje månad sker kontroller på plats.

På Annai Home är flickorna glada och trygga då de erbjuds mat och utbildning, allting är bekostat via privata donationer från givare och faddrar.

Men barnen lever långt ifrån det liv vi är vana att se i Sverige. De har inga sängar utan sover sover direkt på betong-golvet med filtar, ca 40 st i varje sal. De har ca 22 duschar och toaletter att dela på, så mycket de gör sker i skift, de äldsta vaknar redan kl 5 på morgonen. Alla tvättar sina egna kläder själva, utomhus för hand. De får tre mål mat per dag och all övrig tid läggs till att studera, i skolan samt läxor. Vilket de är så extremt tacksamma för att kunna göra. De drömmer om att bli ingenjörer, sjuksköterskor och lärare. Då det är ett barnhem som drivs av en pastor, som har tillägnat sitt liv åt att rädda de här flickorna, så har de också en mindre egen kyrka på barnhemmets mark som de besöker morgon och kväll för daglig bön.


Sebastian tror att nyckeln till ett lyckat samhällsansvar börjar med det personliga engagemanget och har nu valt att hjälpa detta barnhem.

Förutom kostnaden för flickornas utbildning så behövs generator till ström, vattenfiltreringssystem för rent vatten, köksutrustning för att laga mat till alla barnen mm. Dock är det dock fortfarande över 100 stycken som behöver en fadder för att få en trygg uppväxt med utbildning.


Så jag ber även dig att hjälpa till så att ytterligare en flicka i Indien får sin utbildning och kan säkra sin framtid. Det räcker med 150 sek/månad.

Du sponsrar ett barns utbildning säkert via den kända organisationen Barnen Framför Allt, med kontor i Kungsbacka utanför Göteborg.

Läs mer om Annai Home for Children här på deras hemsida: https://www.bfa.se/bistand-och-fadder/fadderskap/fadderverksamhet/