Välkommen att köpa denna nybyggda (klar augusti 2018) takvåning med privat takterass i mycket hög kvalité på 3e våning med hiss.

Lägenheten ligger i centrala (västra) Nerja och har både havsutsikt och fri sikt mot väst med Torrox-fyren och bergen i sikte. Njut av solnedgången året om från takterrassen samt balkong i västläge. Lägenheten består av 3 sovrum, 2 badrum, 2 balkonger och en privat takterrass med utomhus-kök, grill, solsängar, matplats, lounge-hörna samt jacuzzi och dusch utan insyn.


Lägenheten har 82 kvm boendeyta fördelade på 3 sovrum, 2 badrum, samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Till detta finns också två balkonger. Genomgående ljusa färgval med slitstarkt stengolv i ljusgrå parkett imitation. Den 84 kvm privata takterrassen nås från hallen via en trappa i marmor med bekväma handräcken.


Lägenheten och takterrass består av i två plan och lägenhetsplanet (första) erbjuder ett stort kök med runt matbord för upp till 8 personer, en balkong mot väst med vacker utsikt mot bergen i väst och med solnedgången varje kväll. Ett fullt utrustat kök med alla moderna apparater, vardagsrumsdel med bäddsoffa, en Samsung 49 " SmartTV med ca 150 kanaler, samt Wifi 60 MB fiber.


Första plan har också 2 badrum med dusch (och med eldriven golvvärme under vintermånaderna), 3 sovrum med 2 enkelsängar i vardera sovrum, välj själv om de skall stå ihop eller vara separerade. I det tredje sovrummet är det 1 enkelsäng som kan omvandlas till 2 enkelsängar, det är ett mindre sovrum, så med 2 sängar ute finns det 50 cm kvar för att passera sängen på ena sidan för att nå garderoberna. Alla sängar har bekväma nya bäddmadrasser. Alla sovrum har inbyggda garderober med spegeldörrar. Det stora sovrummet har ett eget badrum och en egen balkong. Inbyggda garderober med stora spegeldörrar som skjuts i sidled. Det stora sovrummet (master) har ett eget badrum (ensuite) samt en egen balkong.


Från hall-entrén har du via trappan tillgång till andra plan, dvs den stora privata takterrassen med jacuzzi för 5 och komplett ute-kök med diskmaskin, kyl, kokplattor och Weber gas-grill. Lounge-hörna för 5 sittplatser, 4 st solsängar, Weber gas-grill och en bekväm matplats för upp till 10 personer i solen eller i den behagliga skuggan av en 4x4 m pergola. Utsikt mot sydväst.


Lägenheten säljes fullt möblerad som den står, förutom mindre personliga tillhörigheter. Alla möbler och inventarier är inhandlat lokalt i Nerja. Så det finns både garantier samt service nära till hands om något skulle inträffa. Önskar ni först hyra lägenheten så se mer information under fliken Uthyres


Försäljningspris: 650.000 €

Avgift: 600 €/år

Skatt: 600 €/år

Elkostnad: 1.200-2.000 €/år (beroende på om man hyr ut eller ej)

Internet: 300 €/år

Vatten: 100 €/år


Varmt välkommen på visning!