Turistlicens/Registrerings-nummer från Regionen Andalucia för laglig uthyrning : VFT/MA/23993

Välkommen att hyra denna nybyggda (klar augusti 2018) takvåning med privat takterass i mycket hög kvalité på 3e våning med hiss.

Lägenheten ligger i centrala (västra) Nerja och har både havsutsikt och fri sikt mot väst med Torrox-fyren och bergen i sikte. Njut av solnedgången året om från takterrassen samt balkong i västläge. Lägenheten består av 3 sovrum, 2 badrum, 2 balkonger och en privat takterrass med utomhus-kök, grill, solsängar, matplats, lounge-hörna samt jacuzzi och dusch utan insyn.


Utrymmet

Lägenheten har 82 kvm boendeyta fördelade på 3 sovrum, 2 badrum, samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Till detta finns också två balkonger. Genomgående ljusa färgval med slitstarkt stengolv i ljusgrå parkett imitation. Den 84 kvm privata takterrassen nås från hallen via en trappa i marmor med bekväma handräcken.


Lägenheten och takterrass består av i två plan och lägenhetsplanet (första) erbjuder ett stort kök med runt matbord för upp till 8 personer, en balkong mot väst med vacker utsikt mot bergen i väst och med solnedgången varje kväll. Ett fullt utrustat kök med alla moderna apparater, vardagsrumsdel med bäddsoffa, en Samsung 49 " SmartTV med ca 150 kanaler, samt en mindre Samsung TV med inkopplad Apple-tv. Wifi 60 MB fiber i hela lägenheten samt takterrass.


Första plan har också 2 badrum med dusch (och med eldriven golvvärme under vintermånaderna), 3 sovrum med 2 enkelsängar i vardera sovrum, välj själv om de skall stå ihop eller vara separerade. I det tredje sovrummet är det 1 enkelsäng som kan omvandlas till 2 enkelsängar, det är ett mindre sovrum, så med 2 sängar ute finns det 50 cm kvar för att passera sängen på ena sidan för att nå garderoberna. Alla sängar har bekväma nya bäddmadrasser. Alla sovrum har inbyggda garderober med spegeldörrar. Det stora sovrummet har ett eget badrum och en egen balkong. Inbyggda garderober med stora spegeldörrar som skjuts i sidled. Det stora sovrummet (master) har ett eget badrum (ensuite) samt en egen balkong.


Från hall-entrén har du via trappan tillgång till andra plan, dvs den stora privata takterrassen med jacuzzi för 5 och komplett ute-kök med diskmaskin, kyl, kokplattor och Weber gas-grill. Lounge-hörna för 5 sittplatser, 4 st solsängar, Weber gas-grill och en bekväm matplats för upp till 10 personer i solen eller i den behagliga skuggan av en 4x4 m pergola. Utsikt mot sydväst.


Gästers åtkomst

Tillgång till hela lägenheten inklusive den privata takterrassen.


Umgänge med gäster

Jag bor själv i Nerja i en annan lägenhet och kommer finnas nära till hands om ni behöver något.

Är bortrest så ordnar jag med en med-värd.


Ingår i hyran.

Elförbrukning, air condition/AC i 4 st rum, vattenförbrukning

Internet, Wifi 60 MB, kabel-tv, Smart TV Samsung 49′ med Netflix (eget konto krävs) och Youtube mm

Kök: diskmaskin, kyl, frys, ugn, micro, kaffebryggare, mixer, vattenkokare samt brödrost.

Filtrerat dricksvatten direkt ur separat kran.

Badrum: hårfön, handdukar, toalettpapper, tvål samt shampoo (ej strandhanddukar) 2st morgonrockar

Övrigt: strandtennis, 2 yogamattor

Underhåll: strykjärn, strykbräda, dammsugare, sopborste, golvmopp

Sovrum: sänglinnen


DATUM lediga att boka:

kan ni enklast se genom att titta i den alltid uppdaterade Airbnb-kalendern

Alternativt kontakta mig direkt.


PRIS per vecka i euro. Inklusive el, vatten, wifi:

januari 840

februari 840

mars 840

april 1050

maj 1225

juni 1400 (Midsommar 1575)

juli 1575

augusti 1575

september 1400

oktober 1225

November 840

December 1050 (Jul/Nyår 1750)


- Vid bokning en vecka, tillkommer slutstädningsavgift på 120 euro.

- Vid bokning av två veckor ingår slutstäd i det totala priset.

- Vid bokning av mer längre än två veckor kan ytterligare rabatt erhållas, dock är detta helt beroende på säsong och beläggning.


Säkerhetsdeposition alltid:

300 euro lämnas kontant på plats vid incheckning.

Depositionen återfås vid utcheckning när lägenheten avlämnas i oskadat skick.


Annat att notera:

Fri incheckning mellan kl 16:00 – 20:00

Sen incheckning: 50 € mellan kl 20-08)

Önskas mellanstädning samt byte av sängkläder/handdukar så kan det beställas för 60 € per tillfälle.

Bokningsvillkor

När vi är överens om datum och pris så sänder jag dig ett uthyrningsavtal. Detta skall du läsa igenom och signera på båda sidor, scanna/fota och sända tillbaka inom 2 dagar, samt överföra handpenningen 25% och bifoga kvitto.


Senast 45 dagar innan ankomst överför du slutbetalning 75% och bifoga kvitto.

Depositionsavgift 300 € är obligatorisk och tas med kontant i euro, depositionen återfås vid utcheckning när lägenheten avlämnas i samma oskadat skick som när hyresperioden påbörjades.


Vid eventuellt behov av att avboka lägenheten gäller följande:

75% återbetalas vid avbokning 35 dagar innan ankomst

50% återbetalas vid avbokning 28 dagar innan ankomst

25% återbetalas vid avbokning 21 dagar innan ankomst

0% återbetalas vid avbokning 14 dagar innan ankomst


Om avbokning skulle ske senare än 14 dagar innan ankomst på grund av allvarlig sjukdom/olycka av er nämnda i avtalet. Så skall detta kunna styrkas med ett intyg utfärdat av legitimerad läkare. Om ett sådant intyg uppvisas återbetalas 50% av det totala hyresbeloppet, minus handpenningen 25%.


Om inget annat är bestämt, så har hyresgästen har tillträde till lägenheten ankomstdagen från kl 16:00 och skall lämna lägenheten senast kl 10:00 avresedagen.